Categories
Nyheder

6 fede steder med mountainbikerouter

I Danmark finder du masser af forskellige steder, hvor du kan kører på din mountainbike. Måske er du ikke bevidst om hvor de forskellige steder er, eller måske vil du gerne prøve at kører nogle nye steder? Vi vil hjælpe dig på vej, og give dig nogle fede steder til at kører mountainbike i Danmark. Mountainbike er en sjov og god måde at få motion på, og der er rig mulighed for at, få set noget af den danske natur på en mountainbike. Samtidig kan det at kører mountainbike, være en fantastisk måde at være social sammen på. Så tag endelig din kammerat, eller en anden med ud og opleve disse mountainbikerouter.

Nordskoven i Silkeborg

Nordskoven finder du i Midtjylland i Silkeborg. Skoven er et utrolig smukt sted at kører mountainbike, samtidig er det en stor skov hvor du finder masser af bakker du kan udfordrer dig på.

Fruens plantage i Næstved

Denne skov er placeret på Sydsjælland i byen Næstved. Fruens plantage har ry for at være, et af Danmarks mest intense steder at kører mountainbike. Stedet rummer en del tekniske svære opkørsler, og tekniske svære nedkørsler. Men hvis du er en erfaren mountainbike kører, så er det vel værd at tage udfordringen op!

Blåbjerg klitplantage i Varde

Ved Varde i Vestjylland ligger Blåbjerg klitplantage, hvor der hvert år afvikles invita mountainbike race. Stedet har tre forskellige router af tre forskellige sværhedsgrader, hvor du kan kører. Nogle af routerne er korte, og andre af routerne er længere.

Rold skov i Rebild

I Nordjylland finder du i Rebild rold skov. Her er routerne længere end andre steder. I skoven finder du router til alle sværhedsgrader, så uanset om du er nybegynder eller om du er øvet, så har skoven router som udfordrer dig. I skoven er der også et særligt område hvor du kan øve teknik.

Skovhuggeren lidt uden for Svendborg

Der er selvfølgelig også et sted på Fyn hvor du kan nyde mountainbike kørsel. Lidt udenfor Svendborg finder du skovhuggeren som er en privat skov. Her er der et 17km langt mountainbike spor. Skoven er et betalingssted, hvor du enten kan købe årskort, eller købe adgang til en enkel dag.

Almindingen på Bornholm

Sidst men ikke mindst, Bornholm. Almindingen på Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor du finder massive klipper som en del af underlaget under din kørsel. Samtidig er naturen rigtig flot, og et sted du virkelig bør se på din mountainbike.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *