Categories
Ikke-kategoriseret

Biografier du IKKE må gå glip af

Biografier er bøger som giver dig muligheden for at, komme helt tæt på bestemte personer. Det er ofte personer som er kendte. De er kendte for et eller andet, eller fra et eller andet. Biografier som tager dig med helt tæt på forskellige spændende personer. En biograf er en fortælling om en persons liv, men som er skrevet af en anden person. Mofibo har et udvalg af poker bøger og de bedste biografier nogensinde.

Linse:

Bogen er en biografi om reality stjernen Linse Kessler, som også er kendt som, Mikkel Kesslers lillesøster. Kessler familien forstår at sætte kulør på hverdagen, og blev landskendte efter deres første tv-program som blev sendt i 2011. Siden har vi kun set mere til familien Kessler, for deres program ”familien fra bryggen” sendes stadigvæk på TV3, hvor der indtil videre er lavet 13 sæsoner. Linse Kessler som er hovedpersonen i tv-programmet, har lavet denne biografi som går under navnet ”Linse” Bogen er en anderledes biografi, og i løbet af bogen får man en smag på Linses fortid og nutid. Hun fortæller i bogen hendes historie og en barsk fortid, hvor hun blandt andet har været indblandet i våben smugling, og salg af hash. Hun fortæller om at være vokset op med en mor, som godt kunne lide at drikke øl hver dag. Hun kommer i bogen helt tæt på hendes tid i fængslet, de slagsmål hun har haft, og hendes vilde ungdom. Legen stopper ikke her, for da Linse blev ældre, blev hun ejer af en kendt stripklub i hjertet af København. Bogen indeholder fortællinger om de festlige nætter på stribklubben, om det at blive mor, og være indehaver af Skandinaviens største bryster. Det er en ærlig og medrivende bog, som indeholder 7,5 times underholdning. Bogen findes som e og lydbog på Mofibo. Har beskrivelsen af Linses bog fanget din interesse? Så kan du lige nu benytte vores rabatkode og sparer penge på dit abonnement på hos Mofibo.

Ronaldo:

Denne biografi har du nok gættet handler om Ronaldo. Den kendte portugisiske fodboldspiller, er den dyreste fodboldspiller på verdens plan. Blot som 11-årige var Ronaldo ufattelig dygtig til at spille fodbold, og som 17-årige spillede han hans første kamp i superligaen i Portugal. Ronaldos karriere har siden taget fart, og i dag spiller han for Real Madrid. Man kan næsten ikke undgå at vide hvem Christian Ronaldo er, for udover fodbolden har han også stået model for en lang række tøjvirksomheder. Den prisbelønnet biografi om Ronaldo, handler om hvordan han blev til den han er. Bogen er ikke kun for fodboldfans. Bogen handler nemlig om meget mere end fodbold. Den handler om at vokse op i en sport, som tester dine grænser, presser dig til at gøre dit bedste, og turde stå ved hvem man er. Fortællingen handler om op og nedture, og bogen tager dig med igennem hele følelsesregisteret på godt og ondt. Ronaldos opvækst har ikke været fest og farver, tværtimod. Hans liv fremstår ofte perfekt udadtil, men bogen giver dig et kæmpe indblik i hvordan virkeligheden reelt set har været for Ronaldo, og hvordan den er i dag. Da Ronaldos karriere begyndte at tage fart, havde han et enkelt mål – at blive verdens bedste fodboldspiller. Dette lykkedes for ham, men på et tidspunkt mødte han sin overmand Lionel Messi. Fodboldfan eller ej? Bogen er utrolig spændende og lærerig.

3069 dage:

3069 dage er en fortælling som findes som lydbog på Mofibo. Bogen er en fortælling af Natascha Kampush som er en pige fra Østrig. Du kan næsten ikke have undgået at kende til denne historie. Historien om Natascha der bliver kidnappet, og holdt indespærret i 8 år. Sagen om Natascha Kampush gik viralt på verdensplan. Nu åbner Natascha op, og fortæller i bogen om hvordan hun blev mishandlet og holdt fanget fra hun var 10 år, til hun var 18 år. Natascha lever i otte år under forhold, som er så vanvittige at det gør ondt på en hver at hører om. Fortællingen er barsk og skræmmende. Hun får frarøvet hendes identitet, og igennem de otte år hun bliver holdt fanget, går hun i flere dage uden at få mad. Men det er ikke det værste som den unge pige bliver udsat for. Bogen tager dig med helt tæt på pigens egen fortælling, om hvad hun gik igennem i de otte år hun blev holdt fanget. Bogen handler også om tiden efter hun slap fri. Om at gennemgå så voldsom og traumatisk en oplevelse. Hvordan bliver man et helt menneske efter det? Hvordan får man et godt liv efter sådan en oplevelse? Hvordan er det at hele verden ved hvem man er? Og den evige spekulation for om hun frivilligt blev hos hendes kidnapper. Bogen er ikke for alle, og den kan være en smule voldsom. Men bogen er virkeligheden for en pige, uanset hvor voldsom den kan opfattes for os som læser den. Hvis du overvejer at læse denne bog, så finder du hos Mofibo bogen som lydbog. Mofibo giver dig muligheden for at læne dig tilbage og få læst bogen op. Du kan altid sætte bogen på pause, og gå videre hvis du ikke når det hele på en gang. Hvis du følger linket her, så finder du en rabatkode som du kan bruge når du opretter dig som kunde hos Mofibo.

Masser af andre muligheder

Hvis ingen af de tre biografier har fanget din interesse, så kan du altså finde masser af andre på Mofibos hjemmeside. Mofibo har alverdens biografier i både e og lydbøger. Med Mofibo kan du altid have en god biografi med dig på farten, eller blot derhjemme. For at få adgang til det store udvalg hos Mofibo, kræver det at du opretter dig som bruger. Abonnementet koster kun 129,- pr. måned, og giver dig muligheden for at vælge mellem tusindvis af bøger. Er du interesseret i en rabatkode til din oprettelse hos Mofibo? Så finder du en rabatkode lige her. Du får ubegrænset adgang når du abonnerer hos Mofibo. Du kan læse og lytte hvor du vil, når du vil. Mofibo kan både tilgås via din computer, eller du kan hente Mofibo appen til din smartphone eller tablet. God fornøjelse med timevis af underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *