Categories
Nyheder

Gå mellem trækronerne ved Karegrup Gods

Mangler du idéer til en unik oplevelse, som du kan give i gave? Så er Kragerup Go High en storslået mulighed for at give en gave, der udfordrer grænser. Ved Kragerup Gods har du muligheden for at udfordre dig selv og få en unik oplevelse langt oppe mellem trætoppene. Kragerup Go High er en kæmpe klatrepark, der lader dig gå på eventyr i skoven og udfordre dig selv på den bedst mulige måde.

Ved at give et gavekort til Kragerup Go High er du sikret en spændende dag med masser af fede udfordringer og sjove oplevelser. Og så er det en oplevelse, som hele familien, ligegyldigt alder, kan være med på.

Tag på eventyr i trætoppene

I skoven ved Kragerup Gods finder du et kæmpe område fyldt med spændende eventyr og unikke oplevelser. Her er noget for enhver smah. Hvad end du er til vilde udfordringer og vil skubbe dine grænser eller blot vil mærke oplevelsen af at bevæge dig rundt blandt trætoppene, er muligheden der.

Her finder du baner i seks forskellige sværhedsgrader fordelt på fem kilometer ren klatrepark. Er du en vovehals, så er en klatretur her helt sikkert noget for dig. Her kan man vælge at udfordre sig selv og skubbe sine grænser på de svære baner. Er du i forvejen en smule højdeskræk? Så er der heldigvis også veje, der lader dig nyde naturen i et stille og roligt tempo.

I parken finder du desuden et hav af forskellige slags svævebaner. Her kan du i ægte Tarzan-stil svinger dig mellem træerne højt oppe i luften. Det giver et dejligt sug i maven og en følelse af, at du lever. Og så er en klatrebane en god og alternativ måde at få motion på.

Giv en oplevelse i gave

Det kan efterhånden være svært at finde den helt rigtige gave til personen, der har alt. Det problem kan du undgå ved at give en oplevelse i gave. Med en oplevelse er du garanteret en gave, der vil blive taget godt imod. Og desuden vil det være en gave, der vil blive husket. 

Med et gavekort til Kragerup Go High kan du invitere hele familien eller dine bedste venner på en dag med fede oplevelser. Her er udfordringer til vovehalsen eller den mere forsigtige person. Og så kan i slutte dagen af med et lækkert udendørsmåltid på en af de tilgængelige gril i parken. Det kan kun blive en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *