Categories
Nyheder

Guide: Lær at vokse dine øjenbryn hjemme

Når det kommer til at fjerne hår omkring øjenbryn, så er det blevet utroligt populært at vokse sine øjenbryn, i stedet for at plukke dem med en pincet. Resultatet du får når du vokser dine øjenbryn, er langt bedre. Både fordi at, det er mere skånsomt for din hud, og fordi resultatet er mere holdbart end plukning af dine øjenbryn. Har du nogensinde før vokset dine øjenbryn hjemme? Du tænker måske at, det er en smule svært. Det er faktisk ret let, og det tager max en halv time så har du flotte bryn! Du kan med fordel ønske dig det i fødselsdagsgave. Du starter med at tegne dine øjenbryn op i den form du ønsker dem. Derefter børster du dine bryn opad, så alle dine hår går opad. Sørg før at din hud omkring din bryn er ren, du kan derfor med fordel vaske din hud inden du fortsætter.

Når du har den perfekte konsistens af din voks (husk at voksen skal have samme konsistens som honning) så påfører du voksen med påføringspinden. Det er vigtigt at du påfører voksen i samme fordelt lag på dine hår. Du påfører voksen på de hår som du ønsker at fjerne. Igen, så gør dig selv den tjeneste at tegne dine bryn op inden, så du nemt kan se de hår som ikke er tegnet, og som du derved ønsker at fjerne. Vær opmærksom på at du skal være påpasselig når du påfører voksen omkring dine øjne, da det er et meget følsomt område som du vokser på. Det kan derfor også være en god ide for dig at, teste temperaturen af voksen ved først at påfører en lille mængde på din hånd inden at du påfører voksen på dine bryn. Det er vigtigt at du er koncentreret under behandlingen, og at du sørger for at voksen ikke drypper imens du påfører.

Når du har påført voksen på dine bryn, så skal du sørge for at voksen bliver en lille smule kold før du fjerne det. Du fjerne simpelthen bare voksen fra dine bryn ved at hive voksen af. Så når voksen er kølet af, så hiver du bare hurtigt voksen af, i retningen mod dine hår. Hvis du oplever at der sidder rester af voksen når du har hivet det af, så kan du eventuelt bruge kokosolie til at fjerne resterne. Det er vigtigt at når du afslutter din behandling af dine bryn, at du bruger en creme som er baseret på aloe vera for at lindre hudens rødme og eventuelt smerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *